top of page

SAS platform szolgáltatások

Regisztrált SAS Silver Partnerként előre tervezett megoldásokat kínálunk adatelemző rendszerek számára, telepített vagy felhőalapú infrastruktúrával társítva.

SAS-silver-partner-badge-vert-color.png
it6.jpg

Rólunk

A komplex informatikai megoldások innovatív szakértőjeként tevékenységünk fókusza az IT infrastruktúra integráció.

Független rendszerintegrátori feladataink keretében teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek az informatikai infrastruktúra tervezése, kialakítása és üzemeltetése területén.

About us

Szolgáltatásaink

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk SAS rendszerek telepítésében, beleértve az integrációs kihívások megoldását is. Tesztelt eszközkészlettel és munkafolyamattal rendelkezünk, amelyek segítik a konfigurációs problémák elkerülését.

 

Az általunk kidolgozott módszertannak köszönhetően a telepítések idő- és erőforrásigénye jelentősen lecsökkenthető.

Our Services

Telepítési tapasztalatok

 • Rendszer-környezet tervezése és méretezése.

 • SAS architektúra teljes telepítése MS Windows és Linux környezetben. (A telepített környezetek többnyire az Amazon cloud IaaS platformon futnak.)

 • Operációs-rendszer-, adatbázis-, és hálózati konfiguráció.

 • Infrastruktúra-integráció a biztonsági és a back-office rendszerekkel.

 • SAS-hotfixelés és -patching.

Értéknövelő támogatási és operatív szolgáltatásaink

 • Felhő-alapú MASP környezetben folyamatos támogatást nyújtunk a telepített SAS környezetekhez.

 

 • Létrehoztunk egy SAS architektúra-szintű megfigyelő- és mérő-rendszert, amely elősegíti a napi működésünket.

 • Saját virtuális infrastruktúrával rendelkezünk a teljes telepítési és konfigurációs folyamat előzetes teszteléséhez, így elkerülhető az éles telepítés során felmerülő ismeretlen problémák előfordulása az ügyfél oldalán.


 

Egyedi integrációs megoldásaink

Sok esetben a végfelhasználónak szükséges integrálnia a meglévő biztonsági és felhasználókezelési irányelveit a SAS rendszerekbe.

 

Tipikus problémák, kérdések:

 • Biztonságos kommunikáció a SAS és más működési környezetek között  

 •  Active Directory- / LDAP-integráció és -szinkronizálás

 • Adatbázis-biztonság

Ajánlások

"Az Answare Kft-vel néhány projekt megvalósításában működtünk együtt, AML (pénzmosás elleni) és CDD (ügyfél-átvilágítás) területeken. Nagyon elégedettek vagyunk a SAS telepítésével és konfigurálásával kapcsolatos szakértelmükkel. Szívesen együttműködnénk velük a jövőben újabb projektek és újabb ügyfelek kapcsán."

Stavros Stavrinoudakis

 

Igazgató

Professional Services & Delivery

Greece & Eastern Europe

SAS Institute S.A.

TESTIMONIALS
REFERENCES

Világszerte elismert referenciák

Szakértő mérnökeink világszerte több országban számos banki ügyfél és pénzintézet számára hajtottak már végre különböző SAS rendszer telepítéseket. Referenciáink többsége SAS 9.4 AML (pénzmosás elleni) és CDD (ügyfél-átvilágítás) installáció, de rendelkezünk tapasztalattal az új és innovatív SAS Viya környezet telepítésében is. Egyik erősségünk az erős infrastruktúra szakértelem, amely biztos alapot add ahhoz, hogy az összes SAS által támogatott platformon otthonosan mozogjunk, legyen szó MS Windows, Linux vagy akár Solaris környezetről. A SAS Viya esetében pedig a konténer alapú alkalmazáskezelő szoftver a Kubernetes-ben szerzett jártasságunknak vesszük nagy hasznát.

A platform független szakértelmünknek köszönhetően gyorsan tudtunk helytállni a legkülönbözőbb integrációs problémák leküzdésében, legyen szó Hadoop-ról, adatbázis-biztonság kezelésről vagy akár Active Directory- / LDAP-integrációról és -szinkronizálásról.

Referenciánk közt megtalálható telepített infrastruktúra illetve felhőalapú rendszerek tervezése egyarán, ez utóbbi esetben jártasságunk kiterjed az Amazon és az Azure IaaS szolgáltatásaira is. Kidolgozott módszertanunknak köszönhetően a telepítések idő- és erőforrásigénye jelentősen lecsökkent a projektjeink során, mert a teljes telepítési és konfigurációs folyamat előzetes teszteléséhez saját virtuális infrastruktúrával rendelkezünk, így elkerülhető az éles telepítés során felmerülő ismeretlen problémák előfordulása az ügyfél oldalán.

Projektjeink sikerének záloga, hogy felhő-alapú MASP (Managed Analytic Services Providers) környezetben folyamatos támogatást tudunk nyújtani a telepített SAS környezetekhez, amely magas hozzáadott értéket biztosított ügyfeleink hatékony és biztonságos működése számára.

dreamstime_m_148451219.jpg
235-2355726_advantages-of-sas-viya-clipa
Viya-Arch1.png
CONTACT
bottom of page